Kövesse Facebook oldalunkat!

Az egyéni és a vállalati utazási szokások a vírushelyzettől függetlenül is folyamatosan változnak, amik az utasbiztosításokkal kapcsolatos igényekre is hatással vannak. A Colonnade Biztosító az utóbbi időben különös figyelmet fordított arra, hogy a vállalatok számára is még innovatívabb, még modernebb megoldásokat kínálhasson.

(x) Szponzorált tartalom: A cikk megjelenését a Colonnade Biztosító támogatta | Köszöjük!
Szeretne megjelenni a Biztosító Magazinban? Rendeljen cikket! A részletekért kattintson a médiaajánlatra!

1. Helló, zöld utazók! – Új, Eco-friendly BTA csoportos keretnapos üzleti utasbiztosítás

Napjainkban egyre gyorsabban nő azon tudatos utazók száma, akik a repülőgép helyett a környezetkímélőbb utazási eszközöket választják, amennyiben erre lehetőségük van.

A Colonnade már jól ismert BTA (Business Travel Accident) standard keretnapos utasbiztosításának legújabb, zöld verziójának sajátossága, hogy a repülőgéppel történő utazáshoz kapcsolódó fedezetek kikerültek belőle (pl. járatkésés, poggyászkésés, stb.), de minden egyéb szolgáltatás változatlan limitekkel áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik munkájukból adódóan jellemzően csak a környező országokba utaznak, és a repülőgép helyett a gépjárművel, vagy vonattal történő utazást preferálják, ezáltal csökkentve ökológiai lábnyomukat, hiszen a kerozin kibocsátásból adódóan köztudottan a légiközlekedés bír az egyik legnagyobb környezetkárosító hatással.

Az új Eco-friendly BTA csoportos keretnapos üzleti utasbiztosítást tehát változatlanul magas limitekkel, de kedvezőbb biztosítási díjjal kínálja a biztosító.

Termékbemutató dokumentum. | Szolgáltatási és díjtáblázat

2. Csoportos keretnapok, mostantól akár korlátlanul is!

A már meglévő BTA csoportos keretnapos üzleti utasbiztosítás átalakított szerződési feltételeiben a vállalat az éves utasnap felhasználása alapján, fix díjon vásárolhatja meg az általa megadott idősávba tartozó utasnap mennyiségét, amely alatt korlátlan számú utazást biztosít a munkavállalók részére, így nem kell azon aggódniuk, hogy év közben elfogynak az utasnapjaik, és dolgozóik a külföldi utak során.

Az év végi elszámolásos rendszer segítségével pedig csak abban az esetben szükséges az éves díjon felül plusz összeget fizetnie az ügyfélnek, ha a tényleges éves felhasználás a cég által megbecsült sávba tartozó maximális utasnap mennyiségi határt +15%-kal meghaladja.

Szolgáltatási és díjtáblázat

KORÁBBAN ÍRTUK

A Colonnade innovatív termékekkel és magas minőségű szolgáltatásokkal fejleszti versenyképességét

A Colonnade Biztosító lakossági és vállalati termékeivel már 5 éve stabil szereplője a hazai és kelet-közép-európai biztosítási piacnak.

3. Újabb módozattal bővült a TRUCK utasbiztosítás fuvarozók részére

Vállalati termékek fejlesztéséből a fuvarozók részére összeállított TRUCK utasbiztosítás sem maradt ki. Figyelembe vették az ügyfelek és a piac visszajelzéseit, és az újabb igényekhez igazodva a korábbi 2 verzió helyett már 3 csomaggal állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Az újragondolt termékben a verziókhoz tartozó szolgáltatások limitösszegeit módosították, ezáltal minden vállalat megtalálhatja a pénzügyi kereteinek és utazási szokásainak legmegfelelőbb változatot.

Szolgáltatási és díjtáblázat

KORÁBBAN ÍRTUK

Újdonságokkal bővültek a Colonnade Biztosító vállalati utasbiztosításai

Az egyéni és a vállalati utazási szokások a vírushelyzettől függetlenül is folyamatosan változnak, amik az utasbiztosításokkal kapcsolatos igényekre is hatással vannak.

Továbbra is jó kezekben a külföldi kiküldetésben résztvevő munkavállalók

A Colonnade Biztosító Expatriate Care biztosítása már ismerősen cseng a biztosításközvetítők részére, hiszen régóta kínál biztosítási védelmet a szerződő cégek olyan munkavállalói számára, akik megbízásuk értelmében életvitelszerűen külföldre költöztek, azaz legalább 1 éves kiküldetésben vesznek részt. Magyarországról külföldre költöző, úgynevezett expatok, és külföldről Magyarországra költöző, úgynevezett inpatok részére egyaránt igénybe vehető. Sőt, nemcsak a munkavállalók, hanem a családtagjaik, így a házastársak, élettársak és a gyermekek is biztosíthatók.

A szolgáltatások széles körébe tartoznak a járó- és fekvőbeteg ellátások, így például az orvosi konzultáció, fizikoterápia, az orvos által felírt gyógyszerek, labor tesztek, az olyan megelőző vizsgálatok, mint például a PCR-teszt vagy a menedzser szűrés, és a kiegészítő gyógyszerek költségeit is a járóbeteg ellátás részeként megtéríti biztosítónk. A fekvőbeteg ellátás értelmében továbbá a biztosító megtéríti a standard privát szobát, az intenzív ellátást, az orvosi képalkotó diagnosztikát és az olyan orvosi költségeket, mint például a sebész, a radiológus, a pszichiáter díja. Ugyancsak az alapfedezetek közé tartozik a terhesgondozás és a szülés, az onkológia, a szerv átültetés, a mentális betegségek, az AIDS-HIV fertőzés. Továbbá a sürgősségi fogászat és szemészet, az asszisztencia, a politikai evakuálás, tartozik hozzá személyi felelősségbiztosítás és jogi asszisztencia. Plusz díj ellenében pedig további kiegészítő fedezetek vásárolhatóak bármely alapcsomag mellé.

A Colonnade Expatriate Care biztosításáról készült oktatóvideó, amely bővebb információkat is tartalmaz IDE kattintva elérhető.

A vállalatok bármelyik termékről részletesebb felvilágosítást kérhetnek biztosításközvetítő partnereiktől. A biztosításközvetítő partnerek pedig a Colonnade Biztosító ismert elérhetőségein keresztül érdeklődhetnek további tudnivalókról.

(x) Szponzorált tartalom: A cikk megjelenését a Colonnade Biztosító támogatta | Köszöjük!
Szeretne megjelenni a Biztosító Magazinban? Rendeljen cikket! A részletekért kattintson a médiaajánlatra!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...