Kövesse Facebook oldalunkat!

Délután is döntően napos, gomolyfelhős idő várható, de pénteken főleg a Dunántúlon, Dél-Alföldön és az északkeleti határ közelében erősebb lehet a gomolyfelhő-képződés.

Ezekben az országrészekben elszórtan zápor, néhol zivatar kialakulhat, szombaton már csak a nyugati és északkeleti határvidéken lehet futó zápor. Az északnyugati szelet még többfelé erős széllökések kísérik, majd éjszakára mérséklődik a légmozgás. Szombaton már a déli szél élénkülhet meg a Dunántúlon.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27 és 33 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...