Kövesse Facebook oldalunkat!

A többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, amelyekből elsősorban az északkeleti megyékben alakulhat ki kis eséllyel egy-egy futó zápor. Az éjszaka első felében csökken, hajnaltól kezdve azonban észak felől megnövekszik a felhőzet.

Szombat napközben jellemzően közepesen, az ország egyes részein átmenetileg erősen felhős idő valószínű, emellett rövidebb-hosszabb időre mindenütt kisüthet a nap. Elsősorban a Dunától keletre, valamint a nyugati határ közelében kell záporokra, elszórtan zivatarra is számítani, másutt kicsi a csapadék esélye. Az északnyugati szelet péntek délutánig még többfelé, szombaton azonban már csak az Észak-Dunántúlon és Budapest környékén kísérik erős széllökések, zivatarok körül azonban viharossá is fokozódhat a szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18 és 22 fok között valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...