Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy év alatt, több mint 13 ezer új belépő csatlakozott az OTP Nyugdíjpénztárhoz, ami az utóbbi 10 év legjobb eredménye – tájékoztatta a pénzintézet az MTI-t szerdán.

A közlemény szerint 2020 végén már közel 238 ezer pénztártag gyarapította nyugdíjcélú megtakarításait a társaságnál.

A pénztár közölte: a befizetések összege tavaly közel 9 százalékkal emelkedett 2019-hez képest, részben az innovatív bankkártyás fizetési lehetőségeknek és az online is elérhető szolgáltatásoknak köszönhetően.

  • Tavaly a pénztárhoz érkező mintegy 25 milliárd forintnyi befizetés 76 százaléka az egyéni befizetésekből származott – részletezték.
  • A munkáltatók összesen 5,8 milliárd forintnyi hozzájárulást utaltak dolgozóik után a nyugdíjpénztárhoz – tették hozzá.
  • Tavaly több mint 16 ezer bankkártyás tranzakciót indítottak a pénztártagok és összesen 1,1 milliárd forintot fizettek be bankkártyáik segítségével – ismertették.

Nagy Csaba, az OTP Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója a közlemény szerint elmondta: továbbra is azon dolgoznak, hogy gyarapítsák ügyfeleik megtakarításait és fejlesszék a digitálisan elérhető szolgáltatásaikat a biztonságos és kényelmes ügyintézés érdekében.

Meggyőződésem, hogy 2020-ban a magyarok sikeresen vizsgáztak a hosszú távú öngondoskodás terén.

– így fogalmazott az ügyvezető.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...