Barion Pixel
20.9 C
Budapest
- 2023. szeptember 30.
/  Jeromos
Kezdőlap Címkék Nyugdíj

Címke: nyugdíj

Orbán Viktor: Egy fél havi nyugdíjjal többet visz a postás majd Novemberben

Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek - jelentette be csütörtökön a miniszterelnök.

Bedőlés előtt: Nem tartható fenn a nyugdíjrendszer Olaszországban

Semmilyen nyugdíjrendszer nem fenntartható Olaszország jelenlegi demográfiai helyzetében - hangoztatta Giancarlo Giorgetti, a jobboldali olasz kormány gazdasági minisztere a Meeting Rimini találkozón hétfőn.

Nyugdíj: Eltörölték speciális nyugdíj-kiegészítésüket a román törvényhozók

Ismét megszavazta a román törvényhozók különnyugdíjának eltörlését a kétkamarás bukaresti parlament együttes ülése hétfőn, miután egy korábbi hasonló döntést tavaly alaptörvénybe ütközőnek minősített az alkotmánybíróság.

Lesz nyugdíj? – A pénztárak elkezdték ledolgozni az óriási veszteséget

A tavalyi gigantikus veszteség csaknem harmadát ledolgozták a nyugdíjpénztárak az első negyedév végére, azóta pedig még tovább javult a helyzet.

Áll a bál: Ezt lehet tudni a franciaországi nyugdíjreform-ellenes tüntetésekről

Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoztak több százezren utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal a kormány nyugdíjreformja ellen csütörtökön.

Grantis: Teljesen adómentes lehet a nyugdíj-előtakarékosság, de pár dologra érdemes figyelni

A pénzügyileg tudatos nyugdíj-előtakarékoskodók jelentős adóteher alól mentesülhetnek, ha kitartanak megtakarításaik mellett. Érdemes arra is odafigyelni, hogy egyes módosítások az adómentesség elvesztését jelenthetik - hívják fel a figyelmet a GRANTIS öngondoskodási szakértői.

Nyugdíj hírek: A héten dupla nyugdíjat utal a kormány

Három nappal korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerű ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én, pénteken érkezik az utalás.

Mi várható 2023-ban? A nyugdíjtervekről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszélt

A nyugdíjasok 2023-ban is számíthatnak a kormányra - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebookra kedden feltöltött videójában.

Jól cseng a kassza: Érkeznek a pénzek a nyugdíjasoknak, 240 milliárdot költ rájuk a...

Több mint 240 milliárd forint pluszpénzt folyósít az államkincstár a nyugdíjasoknak novemberben. Mintegy másfélmillióan, akik bankszámlára kérték az utalást, már november 11-én hozzájutnak járandóságukhoz - tájékoztatta Tállai András az MTI-t.

Mekkora nyugdíj lenne elég? Mutatjuk a K&H Biztosító legújabb felmérését

Jelentősnek mondható változások és ellentétek láthatóak a nyugdíjkilátásokban. A 30-59 éves korosztályban az öngondoskodást fontosnak tartók aránya a korábbi években mért alig több mint 80 százalékról 87 százalékra emelkedett

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK