Barion Pixel
25.7 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Nyugdíj

Címke: nyugdíj

OTP felmérés: A bizonytalan helyzet hatására nőhet az öngondoskodás jelentősége

A magyar lakosság egyre többet beszél az öngondoskodásról, mégsem lép a tettek mezejére. A tavalyi, emelkedést követően, idén is 37 ponton áll az OTP...

A következő hetekben megugrik a nyugdíjbiztosítást kötők száma

Az idei második negyedév végén az MNB adatai szerint 466 ezer adókedvezményes nyugdíjbiztosítást kezeltek a hazai biztosítók, 7,1 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) várakozása szerint

Nyugdíjunk: Az ÖPOSZ erősítené a nyugdíjcélú megtakarításokat

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége a Makronóm Intézettel közösen javaslatcsomagot állított össze, amelynek célja, hogy erősítse az öngondoskodást a nyugdíjcélú megtakarításoknál; a Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz eljuttatott csomag erősítené a munkáltatói szerepvállalást, a

Orbán Viktor: Egy fél havi nyugdíjjal többet visz a postás majd Novemberben

Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek - jelentette be csütörtökön a miniszterelnök.

Bedőlés előtt: Nem tartható fenn a nyugdíjrendszer Olaszországban

Semmilyen nyugdíjrendszer nem fenntartható Olaszország jelenlegi demográfiai helyzetében - hangoztatta Giancarlo Giorgetti, a jobboldali olasz kormány gazdasági minisztere a Meeting Rimini találkozón hétfőn.

Nyugdíj: Eltörölték speciális nyugdíj-kiegészítésüket a román törvényhozók

Ismét megszavazta a román törvényhozók különnyugdíjának eltörlését a kétkamarás bukaresti parlament együttes ülése hétfőn, miután egy korábbi hasonló döntést tavaly alaptörvénybe ütközőnek minősített az alkotmánybíróság.

Lesz nyugdíj? – A pénztárak elkezdték ledolgozni az óriási veszteséget

A tavalyi gigantikus veszteség csaknem harmadát ledolgozták a nyugdíjpénztárak az első negyedév végére, azóta pedig még tovább javult a helyzet.

Áll a bál: Ezt lehet tudni a franciaországi nyugdíjreform-ellenes tüntetésekről

Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoztak több százezren utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal a kormány nyugdíjreformja ellen csütörtökön.

Grantis: Teljesen adómentes lehet a nyugdíj-előtakarékosság, de pár dologra érdemes figyelni

A pénzügyileg tudatos nyugdíj-előtakarékoskodók jelentős adóteher alól mentesülhetnek, ha kitartanak megtakarításaik mellett. Érdemes arra is odafigyelni, hogy egyes módosítások az adómentesség elvesztését jelenthetik - hívják fel a figyelmet a GRANTIS öngondoskodási szakértői.

Nyugdíj hírek: A héten dupla nyugdíjat utal a kormány

Három nappal korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerű ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én, pénteken érkezik az utalás.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK