Barion Pixel
0.2 C
Budapest
- 2022. január 21.
/  Fábián, Sebestyén
Kezdőlap Címkék Nyugdíj

Címke: nyugdíj

Putyin közbelép: Az orosz nyugdíjakat az inflációt meghaladóan kell indexálni

A nyugdíjaknak az infláció feletti, 8,6 százalékos indexálására utasította az orosz kormányt szerdán Vlagyimir Putyin elnök.

K&H Bank: 43 év alá csökknet az új nyugdíjbiztosítást kötők átlagéletkora

A takarékoskodóknak érdemes belehúzni az év végén, az utóbbi években ezt sokan meg is tették. A nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó 20 százalékos adó-visszatérítést így lehet a legjobban kihasználni.

Generali kutatás: A nyugdíjukat illetően kicsit optimistábbak lettünk

A Generali Biztosító néhány évente átfogó, reprezentatív kutatás keretében méri fel a magyar lakosság véleményét és aktuális lehetőségeit a nyugdíjcélú megtakarítás témakörében, hogy teljes képet kaphassunk az attitűdök és a lehetőségek változásairól.

Nyugdíj felmérés: Az európaiak közel felének nincs nyugdíjbiztosítása

Az európai biztosítók nemzetközi szervezetének (Insurance Europe) 10 országban végzett felmérése szerint az európai felnőtt lakosság 43 százalékának nincs semmilyen önálló nyugdíj-megtakarítása, 62 százalékukat mindazonáltal érdekelnék a nyugdíjkiegészítés lehetőségei.

Novák Katalin: Öt százalékkal emelkedik a nyugdíj összege

A korábban tervezettnél magasabb jövő évre várható infláció miatt a kormány a nyugdíj összegét öt százalékkal emeli meg, hogy ne kelljen utólag korrigálni

MABISZ: Meghaladja a 400 ezret a nyugdíjbiztosítási szerződések száma

A nyugdíjbiztosítási szerződések száma az idén már átlépi a négyszázezres küszöböt - derül ki a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) szerdai közleményéből.

Orbán Viktor: Januárban 5 százalékos nyugdíjemelés lesz

Jövő januárban 5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak a korábban tervezett 3 százalék helyett - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben egy azonnali kérdésre válaszolva.

Novák Katalin: A nyugdíjasok többsége már megkapta a nyugdíjprémiumot

A nyugdíjasok többsége már megkapta a nyugdíjprémiumot, amely idén minden eddiginél nagyobb összeget, 80 ezer forintot jelent - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor: Kifizetjük a teljes 13. havi nyugdíjat!

A következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott. Kezdődött a nyugdíjasoknak kifizetett 80 ezer forintos nyugdíjprémiummal. Folytatódik a 13. havi teljes nyugdíj kifizetésével

Székely Pálma: A nyugdíjcélú megtakarítás megkezdéséhez jó lehetőséget nyújt az év végi időszak

A 30-59 éves magyar megtakarítók 40 százaléka biztonsági tartalék gyarapítására gyűjt, amelyet a lakáscél 33 százalékkal és a nyugdíjcél 32 százalékkal követ - tájékoztatta a K&H reprezentatív felméréséről csütörtökön az MTI-t.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK