Kövesse Facebook oldalunkat!

Ingyenes online webináriumot rendez biztosítási szakembereknek az edUcate szervezetfejlesztési tanácsadó cég a manapság igen népszerű agilitás témában. Mivel a rendezvény ingyenes, így a részvétellel csak nyerni lehet!

Az előadás első fele arról szól, hogy a biztosítási szektor hogyan alakítja át az ügyfél elkötelezettség modelljét és működését. A második részben a vendégelőadóké a főszerep:

  • Pedro de Sousa Avelino az NN Insurance Hungary-től arról beszél, hogyan lehetne megszüntetni a stratégia és a végrehajtás közötti “szakadékot”.
  • Kővári Zoltán, a Blackbelt Technology nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója elmondja nekünk, hogy a szoftverfejlesztés hogyan katalizálhatja az üzleti innovációt, amely gyors eredményeket hoz és a digitális átalakulást inspiráló kihívássá teszi mind az informatikai, mind a biztosítási szektor számára.

További témák

  • az ipar határainak elhomályosítása hogyan teremti meg a pénzügyi szolgáltatások versenyének új színtereit
  • milyen stratégiai változásokra van szükség a digitális átalakuláshoz a biztosítási piacon (pl. a vállalatoknak át kell gondolniuk az ügyfél elkötelezettség modelljét, figyelmet kell fordítani az adat alapú és automatizált folyamatok kialakítására és fejlesztésére)
  • a biztosítóknak hogyan kell módosítaniuk működési modelljüket, hogy tükrözzék ezeket a stratégiai változásokat, és biztosítsák a legfelső szintű célok megvalósítását
  • az ügyfelek bevonásának és az “end-to-end”gondolkodás szervezeti követelményeinek újratervezése
  • az operáció automatizálása és digitalizálása mellett hogyan lehet egyensúlyba hozni a változás és a mindennapi tevékenység közti fókuszt

REGISZTRÁCIÓ

2021. február 10. (Szerda) délután 5 óráig

SZERETNÉNK FELHÍVNI A KEDVES ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉT,
HOGY AZ ELŐADÁS ANGOL NYELVŰ LESZ.

Előadók


Pedro de Sousa Avelino

Technológiai és Operatív Igazgató, NN Hungary

Pedro az NN Insurance Hungary Technológiai és Operatív Igazgatója, kinek szenvedélye az, hogy képessé tegye és motiválja a szervezeteket arra, hogy megkérdőjelezzék a status quo-t, és lássák, miként élvezhetik az előnyeit annak, ha az innováció a vállalat központi eleme.


Kővári Zoltán

Nemzetközi Üzletfejlesztési Igazgató, Blackbelt Technology

Zoltán felelős a Blackbelt Technology nemzetközi terjeszkedéséért. Célja elérni, hogy az ügyfelek számára a szoftverfejlesztés olyan új élményt nyújtson, amely katalizálja az üzleti innovációt, gyors eredményt hoz, és digitális átalakulásukat inspiráló kihívássá teszi mind az informatika, mind az üzleti élet számára.


Nőthig Dániel

edUcate társalapító, Enterprise agilis és digitális transzformáció szakértő. Korábbi McKinsey-s kolléga, Columbia Business School MBA.

 

 


Veress Luca

Szervezeti tervezéssel és folyamatfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó és Coach az edUcate-nél, volt MOL és Lufthansa Systems

 

 


Kattintson ide a webinárium későbbi megtekintéséhez

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...