Kövesse Facebook oldalunkat!

Fának ütközött egy menetrend szerint közlekedő busz Lőrinciben pénteken, a balesetben többen megsérültek – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy – eddig tisztázatlan körülmények között – egy menetrend szerint közlekedő autóbusz egy fának ütközött. 

A helyszíni adatok alapján a sofőr valamint öt utas sérült meg, és időközben még négy személy jelentkezett orvosi ellátásra.

Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

A helyszínelés és a műszaki mentés 13 órakor befejeződött, azóta ismét zavartalanul halad a forgalom.

Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

 

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...