Kövesse Facebook oldalunkat!

Január 1-jén hivatalosan is kezdetét vette az Allianz, valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalmak közötti nyolcéves globális együttműködés, amely a paralimpiai mozgalommal 2006 óta fennálló közös munka örökségét viszi tovább.

Az Allianz büszke arra, hogy az olimpiai és paralimpiai mozgalmak »globális biztosítópartnere« lehet. Az Allianz számára fontos a sport ökoszisztéma támogatása, mert a vállalat és a sport világa ugyanazokat az értékeket, a kiválóságot, barátságot, befogadást és tisztelet tartja fontosnak. Az Allianz egésze, mind a 148 000 munkavállalónk és 100 000 biztosítási tanácsadónk egyaránt rendkívül lelkes, hogy tudását és szakértelmét a sportolók, a családtagjaik és a sportolói ambíciók szolgálatába állíthatja.

– nyilatkozta Oliver Bäte, az Allianz SE vezérigazgatója.

A biztosító az együttműködés 2018 szeptemberi bejelentése óta négy kísérleti piacon – Ausztráliában, Kínában, Franciaországban és Spanyolországban – szólította meg a szurkolókat, a sportolókat, a csapatokat és a munkavállalókat egészségmegőrzési kezdeményezésein keresztül.

Az Allianz, az Ausztrál Olimpiai Bizottság jóllét tematikájú hetén ismertette, hogy mit tehetünk mentális egészségünk fejlesztése érdekében.

Az Allianz a 2024-es párizsi olimpiai játékok szervezőbizottságával is együttműködött, és közösen arra ösztönözték a munkavállalókat, az ügyfeleket és a partnereket, hogy sétáljanak és fussanak a „Club Paris 2024” kezdeményezés zászlaja alatt. A program mozgásra buzdította az embereket, hogy a tömegsporton keresztül ők is részesei legyenek az olimpiai játékoknak.

Az Allianz a világ minden táján bővíti helyi kezdeményezéseit, amelyeken keresztül kapcsolatba léphet a sportolókkal és a szurkolókkal egyaránt.

  • A globális biztosító többek között lehetőséget kínál ügyfelei és a munkavállalói számára, hogy fussanak az olimpiai fáklyával, amely majd a 2022-es Pekingi Téli Olimpiai Játékok nyitó ünnepségén az olimpiai lángot is fellobbantja majd.
  • Emellett az Allianz sporttáboraiban a fiatalok különféle sportágakat próbálhatnak ki, barátságokat köthetnek, és a sportolókkal is találkozhatnak, melynek keretében megismerkedhetnek az olimpiai mozgalom szellemiségével és értékeivel.
  • A vállalat ezenkívül egyedi biztosítási megoldásokkal és szolgáltatásokkal támogatja mindkét mozgalmat.

Csapataink az új megállapodás 2018-as bejelentése óta együttműködnek a legfontosabb kísérleti piacokkal a sportolók és az olimpiai mozgalom felkarolása érdekében. Az új olimpiai év kezdetével mindannyiunkat nagy lelkesedéssel tölti el, hogy végre teljes lendülettel belevethetjük magunkat az Allianz-cal folytatott globális együttműködésbe.

– számolt be a fejleményekről Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.

ALLIANZ VEZETŐI INTERJÚK

Az Allianz világméretű platformot biztosít a sportolók és a paralimpiai mozgalom értékei számára. Nagyon várjuk, hogy a közös munka új szakaszba lépjen –  tette hozzá Andrew Parsons, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság elnöke.

Az együttműködés a 2021–2028-as időszakra szól. További részletek az Allianz weboldalán olvashatók.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...