Barion Pixel
18 C
Budapest
- 2023. június 1.
/  Angéla, Petronella
Kezdőlap Címkék Allianz

Címke: Allianz

Az Allianz 10 millió forinttal támogatja az ukrán menekülteket segítő egészségvonalat

Lassan egy éve, 2022. júniusától működik a Teladoc közreműködésével az ukrán nyelvű egészségvonal, amely a segítségre szoruló, ukrán menekültek számára nyújt tanácsadást egészségügyi kérdésekben.

Allianz tippek: 7 pénzügyi tanács az anyagilag tudatos jövőért

Az elmúlt 3 évben egymást érik a globális gazdasági kihívások, amelyek miatt az előre tervezés, a pénzügyi tudatosság egyre fontosabb szerepet kell, illetve kellene, hogy betöltsön az életünkben.

Cséky Tímea lett Allianz Hungária új marketing és PR-vezetője

Cséky Tímea mielőtt átigazolt a világelső biztosítómárkához közel 7,5 évet töltött el Yettelnél (korábban Telenor) különböző vezetői pozíciókban, többek között márka- és marketingkommunikációs osztályvezetőként.

Allianz: Ezek voltak a legsúlyosabb lakás- és járműkárok 2022-ben

Az Allianzhoz tavaly közel százezer lakóingatlannal kapcsolatos kárbejelentés érkezett, a károk típusát tekintve az előző évekhez hasonlóan ismét a csőtörés vezeti a ranglistát.  Ez tavaly az összes kárbejelentés 30 százalékát tette ki, hasonló arányban, mint az azt megelőző két évben.

Megjelent a 2023-as Allianz Kockázati Barométer

Az Allianz Kockázati Barométer 2023 egyszerre mutat állandóságot és változást. A kiberbiztonsági események és az üzletmenet megszakadása immár egymás után második éve vezeti a vállalatok legnagyobb aggályainak rangsorát.

A viharnak még nincs vége – az Allianz Hungária viszont idejekorán felkészült

Alexander Protsenko, az Allianz Hungária Zrt. vezérigazgatója a Biztosító Magazinnak adott éves interjújában összegezte a 2022-es év eredményeit, és az előttünk álló évek várható kihívásairól is ejtett néhány szót.

The storm is not over yet – Allianz Hungária prepared early

Alexander Protsenko, CEO of Allianz Hungária, highlighted the results of 2022 and the challenges of the years ahead in his annual interview to Biztosító Magazin. Events enough to fill a decade have happened within this one year, and various challenges have been assigned to the insurance industry.

Insurance industry is facing challenging times, but new trends also open up room for...

Dynamic and passionate leader, Aleksandar Mlinar took over the Market Management department at Allianz Hungária Insurance Company this year. He is a truly international leader who has held various positions within the Allianz Group in different parts of the world over the last ten years.

Kihívások előtt a biztosítási ágazat – az új trendek azonban új lehetőségeket nyitnak, és...

Az Allianz Hungária Zrt. Market management osztályát idén egy dinamikus és szenvedélyes vezető, Aleksandar Mlinar vette át. Személyében komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembert köszönthetünk, aki az elmúlt tíz évben különböző pozíciókat töltött be az Allianz csoporton belül a világ különböző részein.

Új marketmenedzsment-igazgatót nevezett ki az Allianz Hungária

2022 július 1-jétől Aleksandar Mlinar vette át a market menedzsment igazgatóság vezetését, és azóta ő felel az Allianz Hungária digitális és marketing tevékenységeiért, valamint a vállalat direktértékesítési, illetve az ügyfélkapcsolati aktivitásaiért.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK