Barion Pixel
6.6 C
Budapest
- 2022. december 5.
/  Vilma
Kezdőlap Címkék Allianz

Címke: Allianz

Új marketmenedzsment-igazgatót nevezett ki az Allianz Hungária

2022 július 1-jétől Aleksandar Mlinar vette át a market menedzsment igazgatóság vezetését, és azóta ő felel az Allianz Hungária digitális és marketing tevékenységeiért, valamint a vállalat direktértékesítési, illetve az ügyfélkapcsolati aktivitásaiért.

Lecsapott az MNB: Több mint 60 millió forint bírságot kapott egy biztosító

A Magyar Nemzeti Bank 35 millió forint felügyeleti és 26 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az Allianz Biztosítóra - közölte az MNB hétfőn az MTI-vel.

Allianz: Kevesebb a káresemény, de több a kihívás a hajózásban

Kevesebb a hajózási káresemény, de további kihívást jelentenek a nagyhajókkal kapcsolatos költséges problémák, a hajózás fellendülése, a fenntarthatóság, valamint az ukrajnai háború

Allianz mezőgazdasági biztosítások: Kiszámítható eszközökkel a klímaváltozás hatásai ellen

A klímaváltozás hatásait a saját szemünkkel láthatjuk, azok már a mezőgazdaságba is begyűrűztek, és egyre nagyobb kockázatot jelentenek a gazdák számára, akiknek a megélhetését is jelentősen befolyásolja.

Allianz Trade: Borúsan látják a 2022-es évet az exportra termelő vállalatok

Habár mindenki hatalmas fellendülést várt, az Ukrajna elleni háború miatt a 2022-ben exportforgalmuk növekedésére számító vállalatok aránya 94%-ról 78%-ra esett vissza – derül ki az Allianz Trade globális kutatásából, melyben 3000 céget kérdeztek.

Lezárult a Digitális Mentor, az Allianz Hungária digitális felzárkóztatást támogató pályázata

Az Allianz Hungária társadalmi küldetésének tartja a bizonytalanság felszámolását, nem csupán pénzügyi értelemben. A koronavírus-járvány hatására felgyorsult a digitalizáció, ami áthatja hétköznapjainkat, a társadalom új megoldásokra (például életkorukból adódóan) kevésbé affinis tagjai

Allianz kutatás: Magyarországon a világjárvány kockázata a legfőbb üzleti fenyegetés

Globálisan a kiberkockázatok, míg Magyarországon a világjárvány kockázata az első számú üzleti fenyegetés 2022-ben az Allianz kockázati barométere szerint.

Nyugdíj felmérés: Az európaiak közel felének nincs nyugdíjbiztosítása

Az európai biztosítók nemzetközi szervezetének (Insurance Europe) 10 országban végzett felmérése szerint az európai felnőtt lakosság 43 százalékának nincs semmilyen önálló nyugdíj-megtakarítása, 62 százalékukat mindazonáltal érdekelnék a nyugdíjkiegészítés lehetőségei.

Alexander Protsenko: Allianz must compare itself to companies outside the insurance industry

2021 has been, again, a very difficult year but the direction remained the same for Allianz, and for the rest of the Hungarian insurance industry, everything is just got a bit accelerated. Allianz is now entering into the subsequent phase of digitization. Documents will be reviewed, simplified, or even modified to make business processes smarter and even more convenient.

Alexander Protsenko: Az Allianz a biztosítói szektoron kívüli vállalatokkal is versenyez

Bár 2021 ismét egy kihívásokkal teli év volt, az irány nem változott sem az Allianz Hungária, sem a hazai biztosítási piac résztvevői számára, a tempó azonban még gyorsabb lett. Az Allianz hamarosan a digitalizáció következő szakaszába lép

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK