Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerda délután és csütörtökön is túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, de csütörtökön főként délen és nyugaton néhol átmenetileg elvékonyodhat a felhőzet. Többfelé várható szitálás, csütörtökön kevés helyen kisebb eső is lehet.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak csütörtökön északnyugaton élénkülhet meg a déli, délkeleti szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 6 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtök estig a Kárpát-medence időjárását továbbra is egy anticiklon alakítja, folytatódik a túlnyomóan borult, párás, ködös idő.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk nyugati partjainál hosszan elnyúló hullámzó front helyezkedik el. Hatására Izlandon, a Brit-szigetek nyugati részén és Franciaország északnyugati tájain többfelé esik az eső, záporeső, Izlandon helyenként havazik.
  • Ugyanakkor szárazföldünk nagy részén egy hatalmas anticiklon található. A magasnyomás területén többnyire erősen felhős vagy borult az ég, többfelé párás, helyenként tartósan ködös az idő. Több helyen fordul elő szitálás, kisebb eső.
  • Naposabb tájak inkább csak délen fordulnak elő. 

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...