Kövesse Facebook oldalunkat!

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak csütörtökön a délelőtti óráktól szakadozik fel észak felől a felhőzet, de a középső és déli országrészben estig sok lesz a felhő. Egyre többfelé várható eső, zápor, de estig a Tiszántúlon még nem valószínű csapadék.

Szerda éjszaka és csütörtök reggel még több helyen lesz eső, zápor, majd csütörtökön a déli óráktól már inkább csak délen lehet további csapadék. Az északnyugati, északi szél kezdetben a Dunántúlon, majd északkeleten is megélénkül, helyenként meg is erősödik, szerdán a Balaton térségében és északkeleten viharos közeli széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 9 és 13 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...