Kövesse Facebook oldalunkat!

A sok gomolyfelhő mellett csütörtökön és pénteken is az ország nagy részén több órás napsütésre számíthatunk. Éjszaka és péntek délelőtt lehet tartósan kevesebb felettünk a felhő. Csütörtök estig főként az ország délnyugati kétharmadán alakulhatnak ki záporok, zivatarok, amelyek zöme éjszakára megszűnik.

Pénteken délelőtt és kora délután csak kis, később viszont nyugat felől nagyobb számban zivatarok érkezése várható, csapadéknak ekkor is északkeleten a legkisebb az esélye. Változó irányú, gyenge, mérsékelt légmozgásra számíthatunk, csak intenzív csapadékhullás idején lehetnek erős vagy akár viharos széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 25 és 31 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...