Kövesse Facebook oldalunkat!

Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Orosz Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Nyugdíjba mennél 30-40 évesen? Matek az egész: a PANNON-SAFE már kisütött valamit

A mókuskerékből való kiszállás régóta foglalkoztatja a ... nos, nagyjából mindenkit, aki benne van. Egy Észak-Amerikában indult mozgalom van terjedőben Európában is, amelynek több sikeresen idő előtt nyugdíjba vonult tagja hírdeti, hogy néhány – módszereiben egyszerű, betartásában nehéz – alapelv segítségével sok ember számára elérhetővé válhat, hogy az unott, fárasztó munkáját egy kellemes és jobb életre cserélje.

Leclerc és Hamilton az első két rajtkockán

A 21 éves versenyző sorozatban negyedszer végzett az élen időmérőn, és ez az idei, egyben pályafutása hatodik pole pozíciója.

Leclerc mellől a címvédő és ötszörös világbajnok brit Lewis Hamilton startolhat, míg a harmadik rajthely a másik Ferrarival a négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettelé lett.

Sokáig úgy tűnt, hogy az első sort a két Ferrari szerzi majd ki, ám az utolsó gyors körökben Hamiltonnak sikerült valamivel jobb időt futnia Vettelnél.

A negyedik helyen Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája zárt, ő azonban már korábban kapott egy öt rajthelyes büntetést motorelemek cseréje miatt, így Vettel mellől Hamilton csapattársa, a finn Valtteri Bottas startolhat vasárnap kora délután.

IDŐJÁRÁS

Enyhe időjárás várható az ország területén vasárnap estig

Reggelig többnyire erősen felhős lesz az ég, eleinte elszórtan várható eső, záporeső, főként északkeleten egy-egy zivatar is lehet, majd hajnalra mindenütt megszűnik a csapadék. Északkeleten foltokban köd képződhet.

Szépen teljesített a két McLaren-versenyző is, Carlos Sainz az ötödik, Lando Norris pedig a hetedik helyről kezdheti majd a futamot Szocsiban.

Az 53 körös Orosz Nagydíj vasárnap 13.10 órakor kezdődik Szocsiban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...