Kövesse Facebook oldalunkat!

Vihar miatt félbeszakadt a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének szerdai programja.

A szerb fővárosban az első két találkozót, a Barceloneta-Jug Dubrovnik (11-9) és a Novi Beograd-Olympiakosz (13-11) negyeddöntőt még verőfényes napsütésben rendezték meg, az olasz Brescia és a görög Vuliagmeni összecsapására azonban hirtelen besötétedett az égbolt a belgrádi uszodakomplexum felett, majd a félidőre megérkezett az eső, mennydörgés és villámlás kíséretében.

Mivel a tavalyi nyolcas döntőtől eltérően idén nem a fedett uszodában, hanem a nyitott medencében rendezik a küzdelmeket, a szervezők azonnal félbeszakították a programot, és egyelőre kérdéses, mikor folytatódik.

A görögök a nagyszünetben meglepetésre 8-6-ra vezetnek.

A Ferencváros az eredeti kiírás szerint 20 órakor ugrott volna medencébe a címvédő olasz Pro Recco ellen, de a találkozó kezdése várhatóan csúszni fog.

Nyitókép: Unsplash / Illusztráció

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...