Kövesse Facebook oldalunkat!

Mi lehetne jobb program egy laza nyári estén, mint a szabadtéri mozizás? Már a Corvin Plaza tetőteraszán is csillagfényben, fröccsel és popcornnal a kezünkben élvezhetjük a premier filmeket. Budapest legújabb szabadtéri mozija, a Kultik Sky Cinema 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a közönséget, ráadásul még négylábú kedvenceinket is szívesen látják.

Budapesten is egyre népszerűbbek a hangulatos kertmozik

A négy fal közül kiszabadulva, tücsökciripelésben feledkezhetünk bele egy-egy esti filmbe. Nemrég újabb hellyel bővült a kínálat, méghozzá a főváros egyik fontos csomópontján.

A Corvin Plaza tetőteraszán kialakított 160 fős Kultik Sky Cinema már csak azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. A szervezők gyakran tűznek műsorra a klasszikus családi mozikat, amik minden korosztályt összehoznak, alkalmat adva egy közös esti kiruccanásra.

A Magyarországon ritkán látott óriás mozivászon előtt hátradőlve élvezhetjük a filmeket a direkt erre a célra készített nyugágyakon, babzsákokon, rendezői székeken, a lábunknál pedig bőven jut hely a kutyusoknak is. De vannak olyan állatok is, amiket nem látnak szeretettel.

A szúnyogok távoltartásáról speciális, fáklyás rendszer gondoskodik, így a látogatóknak nem kell vérszívókat hessegetnie nálunk a nyári estéken.

– mondta Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat ügyvezetője, aki hozzátette: az esténként 21 órakor kezdődő vetítések egyre népszerűbbek.

A nézőknek a rossz idő sem szegheti kedvét, felhőszakadás esetén ugyanis esőkabátot osztanak, a fázósabbaknak pedig takaró is rendelkezésére áll.

Mi hiányozhat még a hamisítatlan moziélményhez? Természetesen popcorn, nachos, salsa szósz és hideg üdítő! Ezeket a klasszikus, mozis büfében szerezhetjük be. Elmondható tehát, hogy az élmény mindenben a mozitermeket idézi – épp csak sokkal hangulatosabb.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...