A Biztonság Hete 2018 Téged vár!

165
Kövesse Facebook oldalunkat!

A Biztonság Hete Téged vár! Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) együttes kampányában – számos közreműködővel együtt –, 2018. szeptember 17–22. között Téged is arra hív, hogy tegyél a biztonságért!

Gyere el a Biztonság Hetének programjaira, érezd magad jól! Csak egy van Belőled! Nélküled szegényebb lenne a világunk, vigyázz Magadra és Másokra is!

A Magyar Biztosítók Szövetsége kezdeményezésére, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságával közös szervezésben 2018-ban is sor kerül a Biztonság Hetére.

Az immár országos rendezvénysorozat szeptember 17. és 22. között zajlik, budapesti és vidéki helyszíneken.

A több mint 15 szervezet együttműködésével megvalósuló programokon önkéntesek százai működnek együtt mindenki biztonsága érdekében, elsősorban a 9-14 éves korosztályt megszólítva.

A biztonság az év mind az 52 hetén érték, de hogy erre mindig odafigyeljünk, az iskolakezdés hónapjában lezajló Biztonság Hete felhívja a figyelmet a baleset-megelőzés, a biztonság fontosságára, ami egyaránt igaz az utakon, a háztartásokban és szabadidős tevékenységünk során is. Tudatos, megfontolt magatartásunkkal a nap minden pillanatában, bármely aktivitásunknál megelőzhetjük a bajt, nemcsak a közlekedésben, de az étkezéstől, a sportoláson át a hulladékgazdálkodásig minden területen.

További információk: https://www.baleset-megelozes.eu/ és https://www.mabisz.hu/

A biztonságunkat közvetve vagy közvetlenül a Rendőrség, a Katasztrófavédelem, a Vöröskereszt tájékoztatói, programjai, illetve a biztosítók figyelemfelhívó akciói is segítik.

Vegyük igénybe az így elérhető információkat, tájékoztatókat; fontoljuk meg és alkalmazzuk azokat a mindennapokban!