Kövesse Facebook oldalunkat!

Északkeleten is fokozatosan megszűnik a tartós eső, a változó mennyiségű és vastagságú felhőzetből estig elszórtan alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar, de éjszaka már számottevő csapadék nem valószínű.

Csütörtökön az ország északi felén lesz több és zártabb a felhőzet, délen számíthatunk napos időszakokra. Több helyen várható eső, zápor, főként a déli területeken zivatar. A délnyugati szél élénk, szerdán néhol, csütörtökön többfelé erős, zivatarok környezetében átmenetileg viharos lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 13 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 17 és 23 fok között alakul, délen lesz a melegebb.

Időjárási helyzet Európában

  • Közép-Európa felett továbbra is ciklon helyezkedik el, amely lassan északra helyeződik. Területén borult és gyengébben felhős körzetek egyaránt előfordulnak.
  • A Kárpát-medence keleti felén több helyről 20 mm-t meghaladó csapadékot jelentenek, főként a Balkán-félszigeten zivatarok is kialakulnak.
  • Európa nagyobb részén hűvösebb van a május második felének megfelelőnél, viszonylag nagy területen – Dél-Franciaország, az Alpok országai, Olaszország, Kárpát-medence, a Kárpátok térsége – nem emelkedik délutánra sem 20 fok fölé a hőmérséklet.
  • Szokatlanul meleg van viszont továbbra is a Skandináv-félszigeten, ahol a legtöbb helyen 25 fok fölé melegszik fel a levegő, Finnország déli részén 28, 30 fokot is mérnek.
  • Hasonló a meleg Szentpétervár térségében, illetve délen az Égei-tenger mentén és Portugália, Spanyolország legdélebbi vidékein.
  • Csütörtök estig a Kárpát-medencében még jelentős melegedés nem valószínű, az említett ciklon közelsége miatt még több lesz a felhő, és esőre, záporra is számítani lehet.

NEKED AJÁNLJUK

MABISZ: Több mint 140 millió előleget kaptak a tavaly márciusi tömegbaleset károsultjai

Az egy évvel ezelőtti, az M1-es autópályán bekövetkezett tömeges baleset hatósági vizsgálata még nem zárult le, de a magyarországi biztosítótársaságok már több mint 140 millió forint jogcím nélküli előleget fizettek ki a károsultaknak, és ennél is nagyobb összeget tartalékolnak a további kifizetésekre

Allianz kutatás: Mutatjuk a nők számára fontos pénzügyi prioritásokat

Öngondoskodás és pénzügyi tudatosság, szélesedő női jelenlét a vállalati szegmensben: csak néhány azon területek közül, ahol egyre inkább úgy tűnik, megerősödtek a nők.

MABISZ: Olcsó a KGFB idehaza, Európában máshol magasabbak a tarifák

Nemzetközi összehasonlításban a magyar KGFB-tarifák az elmúlt évek emelkedése ellenére is a legolcsóbbak közé tartoznak Európában - állapította meg közleményében a Magyar Biztosítók Szövetsége

Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet három biztosító

A 2016-os statisztikai adatok alapján 30 ezer gyermek szorult kórházi felvételre, 470 ezren pedig ambuláns ellátásra baleseti okok miatt. A gyermekbalesetek fele-kétharmada a nyári hónapokban, a szünidő alatt következik be.

10 dolog, amit egy lakásbiztosítás fizet helyettünk

Aligha van olyan biztosítás, amelyikre a magyarok többsége ne sajnálná a pénzt, mégis van olyan, amelyikre a nagy részünk hajlandó áldozni. A lakásbiztosítás például kétségkívül ilyen, legalábbis a statisztikák szerint: a nagyjából 4,4 millió hazai lakóingatlannak ugyanis mintegy háromnegyede van biztosítva.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...