Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka dél felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, főként délen és nyugaton valószínű záporeső, zivatar, északkeleten azonban túlnyomóan derült marad az ég. 

Péntek

A fátyol- és gomolyfelhők mellett délnyugaton, nyugaton kevesebb, másutt több napsütés várható, délnyugaton szórványosan, máshol helyenként fordulhat elő zápor, zivatar.

Az északi, északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 26 és 32 fok között várható, de nyugaton kissé hűvösebb lesz.Érdekes hírek

Fotó: Pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...