Márciustól újra megnyitja kapuit a velencei Szent György-szigeten a Giorgio Cini Alapítvány impozáns épülete. A monumentális épületkomplexumba látogatók egy újonnan kiépített, modern érintőképernyős videórendszer segítségével tájékozódhatnak a hely történelmi, művészeti és építészeti kincseiről.

Nem az első alkalom, hogy a Generali felújításokat támogat Velencében

A hét minden napján látogatható műemlék felújítása a velencei gyökerekkel rendelkező nemzetközi Generali Csoport támogatásának köszönhetően valósult meg. A biztosítótársaság 2014 óta működik együtt a Giorgio Cini Alapítvánnyal, támogatva a Palazzo Cini újranyitására irányuló törekvéseket.
Korábban a királyi kertek újultak meg

A Generali kiemelt jelentőséget tulajdonít a velencei kulturális örökség védelmének és támogatásának, így segítségükkel újult meg többek között a Palazzo Cini, egy nagyobb projekt keretében pedig megkezdték a Szent Márk téren lévő Procuratie Vecchie és a királyi kertek (Gardini Reali) felújítását is.

Ez is érdekelheti:

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...