Kövesse Facebook oldalunkat!

Art Bonus díjjal ismerték el a Generali Csoport azon kezdeményezését, mely a velencei Királyi Kertek renoválását támogatja. A Corporate Art Awards elismerést olyan vállalatoknak ítélik oda, akik komoly erőfeszítéseket tesznek a művészeti és kulturális örökség megőrzéséért.

 

Gyönyörű lett a végeredmény, a díjátadó a legmagasabb szinteken zajlott

Corporate Art Award díj mögött az olaszországi Kulturális Örökség és Turisztikai Minisztérium áll, együttműködésben a pptArt és a LUISS Business School szervezetekkel. Az üzleti és a kulturális szféra kapcsolatának szorosabbá fűzését célzó díjátadó ceremónia a minisztérium épületében zajlott, Dario Franceshini miniszter részvételével. A különböző kategóriák győzteseit az Olasz Köztársaság elnöke, Sergio Mattarella fogadta.

A Generali az Onlus Velencei Kertek Alapítvánnyal együttműködve a Királyi Kertek botanikai és építészeti megújítását támogatja, neves építészek közreműködésével.

 „Nagyon büszkék vagyunk az elismerésre. A Királyi Kertek renoválása, a Procuratie Vecchie palota felújításával együtt a The Human Safety Net projekthez kapcsolódnak. Hisszük, hogy a The Human Safety Net egy olyan projekt, mely proaktív eszköz lesz a szélesebb közösséggel való kapcsolattartásunk támogatására és erősítésére.”

-mondta el Simone Bemporad, a Generali Csoport kommunikációs vezetője.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...