Téli programokkal, disznóvágással, kézműves vásárral, forraltborfőző-versennyel és számos érdekességgel várják a látogatókat a hétvégi Etyeki Pikniken – mondta el Rókusfalvy Pál főszervező az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken.
Az Etyeki Pikniket évente négy alkalommal, évszakonként egyszer rendezik meg az etyeki gasztrosétányon
Több mint húsz pince várja az érdeklődőket, a sokszínű gasztrosétányon a desszertpincétől egészen a sajtpincéig számos egyedi, szezonális finomságot kóstolhatnak végig a látogatók – mondta el a főszervező.
Emellett ki lehet próbálni egyebek mellett a vajköpülést, a sajtkészítés folyamatát és a pincetúrákon a bor feldolgozásának lépéseit lehet megismerni – tette hozzá.
A Gombai pezsgőpincénél szablyás pezsgőnyitást is láthatnak az érdeklődők.
Ennek kapcsán a főszervező elmondta, hogy Etyeken nagy hagyománya van a pezsgőnek, hiszen Törley József már 130 éve felfedezte, hogy a borvidék szőlőiből kiváló minőségű pezsgőt lehet készíteni.
Bővebb infó az Etyeki Piknikről itt.
Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.
Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.