Kövesse Facebook oldalunkat!

Swiss Re szerint a két mexikói földrengés, valamint az idei három amerikai hurrikán közel 95 milliárd dollárjába kerülhet a biztosító társaságoknak – írta egy most megjelent cikkben a Business Insider.

A Swiss Re – a világ legnagyobb viszontbiztosítója – pénteken úgy nyilatkozott, hogy a károk összesítése jelenleg is folyamatban van.

Amit tudni lehet, hogy a cég saját természeti katasztrófákkal kapcsolatoskárkifizetései elérhetik a 3.6 milliárd dollárt; ennek egy része – 175 millió dollár -a mexikói földrengésekkel kapcsolatos.

Pontosabb részleteket a Swiss Re egyelőre nem közölt. Christian Mumenthaler, a cég vezérigazgatója a jövő hétre ígéri a cég harmadik negyedéves gyorsjelentését, amiből további részleteket lehet majd megtudni.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...