Kövesse Facebook oldalunkat!

Harminc kerékpár lelt boldog gazdára a Fejér megyei gyermekotthonokban. Az adományozó Union Biztosító a járművek mellé baleset-biztosítást is nyújt minden érintett gyermeknek

Kerékpár mellé biztosítást is

Az Union Biztosító kedd délután nyújtotta át adományát, 30 kerékpárt a Fejér megyei gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermekek számára. A hárommillió forint értékű adományt az Union kiegészítette saját csoportos baleset-biztosításával is az érintett 204 gyermek számára. Az új járművek a megyei gyermekvédelem és az Union között immár tizedik éve fennálló együttműködés keretében kerültek az öt gyermekotthonban élő hátrányos helyzetű gyermekek birtokába.

Kerékpáros kirándulásokat fognak szervezni

A legtöbb gyerek szeret kerékpározni. Mostanáig erre csak korlátozott mértékben és helyen volt lehetőség. Az adomány által öt helyen is megteremtődik, illetve bővül a lehetősége a kerékpáros kirándulások, túrák szervezésének, amiért hálásak vagyunk az adományozóknak – mondta el az átadáskor Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója. 

Az Union Biztosító „Esélyt adunk!” programjával a hátrányos helyzetben élő gyermekeket és fiatalokat támogatja.

A társaság célja, a gyermekek hátrányos helyzetéből adódó különbség csökkentése, felzárkóztatása olyan programok szervezésével, melyet a családban élő gyermekek számára szüleik biztosítanak.

„Az ezévi támogatásunk részeként átadott 30 kerékpár nem csupán tárgyi adomány, hanem sokkal inkább közös élmények és egészséges életmód irányába mutató lehetőség. Reményünk szerint ez is hozzájárul a gyerekek további pozitív személyiségfejlődéséhez”

– mondta Maják Viktor, az Union Biztosító PR vezetője.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...