Kövesse Facebook oldalunkat!

A BMW Individual 25 éves története rengeteg csúcspontot hordoz magában: a cég garchingi székhelyén az elmúlt negyed évszázad során számtalan egyedi modell született. Az évforduló alkalmából a BMW Individual egy olyan új modellel jelentkezik, amely kitűnik nem csak az elmúlt évek különkiadásai, hanem egyedi modelljei közül is.

25 éves a BMW individual

Hirdetés (x)

Az elmúlt 50 év során a Nautor’s Swan hírneve túlszárnyalt a vitorlázás világán és szinonimájává vált a luxuskivitelű, nagyteljesítményű jachtoknak. A BMW és a finn jacht-tervező és -gyártó vállalat együttműködésének eredménye egy megismételhetetlen modell, amely mindkét világ legjobbjából építkezik: íme a BMW M760Li xDrive V12 Excellence, amelyet egy elbűvölő jacht inspirált.

M760Li xDrive V12 Excellence
M760Li xDrive V12 Excellence | Kattintson a képre, galéria nyílik.

A jachtok világa a fedélzeten

A hajózás hangulata visszaköszön minden egyes négyzetcentiméteren,: a lélegzetelállító limuzin bizonyos elemeit  a Nautor’s Swan állította elő manuális gyártási technikával. Ilyenek például a padlólapként szolgáló teak fa panelek a beltérben, vagy épp a küszöbökön. A Nautor’s Swan logóját pedig megtaláljuk a fejtámlákon, az üléspárnákba varrva, de napellenzőkön és a faberakásokon is.

M760Li xDrive V12 Excellence
M760Li xDrive V12 Excellence | Kattintson a képre, galéria nyílik.

Elegáns és visszafogott külső kialakítás

A két márka közötti együttműködés az autó külsejére pillantva is rögtön nyilvánvalóvá válik: a 7-es BMW színre fújt féknyergei is Swan logót tartalmaznak, a csomagtartó fedelén szintén ott található a Swan nyila, amely általában a jachtok oldalát díszíti. További párhuzam még az autó oldalán végigfutó dekoratív vonal, amely a luxus minőséget hivatott kihangsúlyozni.

M760Li xDrive V12 Excellence
M760Li xDrive V12 Excellence | Kattintson a képre, galéria nyílik.Az előd sem volt hétköznapi…

A különleges autó elődjéül nem kisebb modell, mint a már önmagában is lenyűgöző BMW M760Li xDrive V12 Excellence szolgált. Az autó külseje egyedülálló BMW Individual vörös damasztfényezést kapott, míg a belső kéttónusú a füstfehér és a Criollo barna barkás merinó bőr felhasználásának köszönhetően. 

M760Li xDrive V12 Excellence
M760Li xDrive V12 Excellence | Kattintson a képre, galéria nyílik.

Sportos teljesítmény az utcán is

A 12 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor tökéletes társ a vezetéshez a nyolcsebességes Steptronic sportváltóval együtt. A 6,6 literes hengerűrtartalom 610 lóerő maximális teljesítményt garantál, a csúcsnyomaték pedig 800 Nm. A kirobbanó erejű motor 3,7 másodperc alatt éri el nulláról a 100 km/h-s sebességet. 

M760Li xDrive V12 Excellence
M760Li xDrive V12 Excellence | Kattintson a képre, galéria nyílik.

A BMW elit modellek közös identitása

Az autó a BMW egy külön termékkategóriájának részeként jelenik meg, amely újrapozícionálja a bajor gyártó luxusjárműveit. A közös identitást és attitűdöt, amelyet a BMW X7, BMW i8 és a legújabb BMW i8 Roadster modellek esetén tapasztalunk, egy újonnan megalkotott logó fémjelez, amely fekete-fehér változata a BMW logonak.

Az autóról még több képet talál a galériában, melyet ide kattinva érhet el.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...