Kövesse Facebook oldalunkat!

A Waberer’s International Zrt. (Waberer’s) nemzetközi fuvarozó cég 9,5 százalékkal, 572,4 millió euróra növelte árbevételét 2016-ban az előző évhez képest – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a növekedés főként a közúti szállítás iránti kereslet Európa-szerte tapasztalható növekedésének, és a vállalat sikeresen megvalósított növekedési stratégiájának köszönhető.

A Waberer’s a kamatfizetés, adózás és értékcsökkentési leírás előtti üzemi eredményét (EBITDA) 12,1 százalékkal, 73,6 millió euróra növelte.

A társaság hangsúlyozza: a Waberer’s regionális szerződéses logisztika üzletága különösen jól teljesített, 2016-ban bevételei 10,9 százalékkal nőttek.

Múlt évben vették meg a WHB-t

A nemzetközi fuvarozó cég 2016 első felében felvásárolta a WHB biztosítótársaságot, tavaly a biztosító társaság 68,8 millió euró árbevételt és 11,9 millió euró EBIDTA-t ért el.

A cég flottája 2016-ban 3 százalékkal nőtt az előző évihez képest, járműállománya 3550 kamionból áll, amelyek átlagos életkora körülbelül két év. A cégnél hozzávetőleg 6500-an dolgoznak.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...