Kövesse Facebook oldalunkat!

Idén is díjazta a legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és a legjobb hazai befektetési alapokat a MoneyMoon. Ebben az évben először az Év Biztosítója kategóriában a CIG Pannónia Életbiztosító kapta az elismerést, és emellett az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt négy eszközalap – kelet-európai, kínai, latin-amerikai és amerikai részvény kategóriában – is kategóriája legjobbjának bizonyult.

A MoneyMoon díjakat a MoneyMoon portál-rendszer objektív értékeléseinek eredményei alapján ítélik oda immár hetedik éve

A MoneyMoon egy meghatározott kritériumrendszerben, különböző objektív szempontok alapján folyamatosan monitorozza, értékeli és rangsorolja a magyar piacon jelen lévő legjobb befektetési termékeket, így áll össze minden évben a végső rangsor.

A CIG Pannónia idén először a legrangosabb elismerésben részesült; elnyerte az Év Biztosítója díjat. Utóbbiról a MoneyMoon a biztosítók termékpalettájának összehasonlítását követően dönt: vizsgálja többek között a befektetési politikák spektrumát, hogy milyen és az ügyfelek számára mennyire érthető eszközalapok érhetők el új etikus koncepciók keretében, milyen anyagokat ad ki a biztosító a tanácsadók és ügyfelei számára, illetve, hogy mennyire aktív a tanácsadói és ügyfelei felé irányuló kommunikációban.

És ez még nem minden: az MKB-Pannónia Alapkezelő is díjnyertes lett, méghozzá négy eszközalappal

Az Év Biztosítója díj mellett a MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt négy eszközalap is a legjobbnak bizonyult: a CIG Kelet-Európai Pro kelet-európai kategóriában, a CIG Jangce Kínai Pro kínai kategóriában, a CIG Amazonas Latin-amerikai Pro latin-amerikai kategóriában, a CIG Warren Buffet Pro pedig az amerikai részvény kategóriában kapott díjat.

A MoneyMoon Awards díj kiemelkedő elismerés számunkra, és különösen büszkék vagyunk rá, hogy idén először a CIG Pannónia Életbiztosító kapta meg az Év Biztosítója díjat. 

A szigorú objektív mutatók alapján történő értékelés és kiválasztás fontos visszajelzést ad nekünk, amelyre építve folytathatjuk eddigi munkánkat.

– mondta el Dr. Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója

„Évek óta sikeresen szerepelnek az általunk kezelt alapok a MoneyMoon Awards-on és legnagyobb örömünkre ez az idei évben sincs másképp. Örömmel tölt el minket, hogy a tavalyi sikerek után idén négy, az MKB-Pannónia Alapkezelő által kezelt eszközalap bizonyult kategóriája legjobbjának

Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő elnök-vezérigazgatója.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...