Kövesse Facebook oldalunkat!

A Webpiare Magyarország megmutatta az alkusz szakma erejét, 1000 kollégát bevonva, 500 000 forintot adományozott 4 alapítvány számára.

2021 decemberében rendhagyó jótékonysági akciót szerveztünk, melynek keretében 500.000 forintot adományoztunk 4 alapítvány számára. A gyűjtésben 1000 alkusz vett részt, akik kiválaszthatták, hogy melyik szervezet virtuális perselyébe dobjunk 500 forintot.

– mondta Varga Krisztián a Webpiare Magyarország Kft. ügyvezetője.

Az elmúlt években rengeteget dolgoztunk, számos innovatív megoldást vezettünk be a hazai biztosítási szoftverpiacon. Fejlesztettük a rendszereinket és fejlesztettük a Webpiare Magyarországot (és magunkat) is, azért, hogy egy tényleg szerethető céggé váljunk, akivel nyugodt, kiszámítható és persze profitábilis az együttműködés. Úgy tűnik elértük a célunkat.

A karácsonyi adománygyűjtő akciónk nagyon jól sikerült, büszkék vagyunk arra az 1000 alkuszkollégára, akik részt vettek benne. A Gézengúz Alapítvány, a WWF Magyarország, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, valamint az UP! Academy összesen 500 000 forint támogatást vehetett át tőlünk.

Arra buzdítjuk az alkuszokat, alkusz cégeket, biztosítókat, hogy kövessék a példánkat, a nagy verseny közepén álljunk meg egy pillanatra és mondjunk köszönetet azoknak, akik a háttérben, észrevétlenül dolgoznak.

www.webpiare.com

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...