Barion Pixel
25.3 C
Budapest
- 2024. április 15.
/  Anasztázia, Tas
Kezdőlap Címkék CIG Pannónia

Címke: CIG Pannónia

Lecsapott az MNB: 14 milliós bírságot kapott a CIG Pannónia Életbiztosító!

Hiányos befektetési életbiztosítási szerződések miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 14 millió forint bírságot szabott ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re.

Partnerségi megállapodást kötött a Hungraikum Alkusz és a PromoBox

A családok teljes körű biztonságát erősítve megállapodást kötött a hazai biztosítási piac legnagyobb alkuszcége, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., valamint a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Magyarország első számú családokra fókuszáló marketingvállalkozásával a PromoBox Kft.-vel.

A CIG Pannónia adózott eredménye háromszorosára nőtt

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. konszolidált adózott eredménye az első negyedévben elérte a 93 millió forintot, ami több mint háromszorosa a tavalyi első negyedévinek az IFRS 17 áttérés hatásától eltekintve

A CIG Pannónia igazgatósága részvényenként 18 forint osztalék kifizetését javasolja

Összesen 1,69 milliárd forint, részvényenként 18 forint osztalék kifizetését javasolja a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága a társaság 2022-es eredménye után - közölte a társaság a tőzsde honlapján szerdán.

A CIG Pannónia innovatív bankbiztosítási megoldásokat kínál a Magyar Bankholding számára

A Biztosító Magazin vendége Kőrösi Zoltán, a CIG Pannónia Életbiztosító és a CIG EMABIT értékesítési vezérigazgató-helyettese, akit az elmúlt év tapasztalatairól, valamint a 2023. évi tervekről kérdeztünk.

Vezérigazgatóváltás a CIG Pannónia élén

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója hétfőtől Fedák Istán lett, elődje közös megegyezéssel távozott - tájékoztatta a részvényeseket a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Ügyfélorientált kárrendezés a CIG Pannónia Biztosítónál

A 2022-es év rengeteg kihívást hozott a biztosítási szakmában, a társaságok rekord méretű károkról számoltak be. Sem az időjárás, sem a gazdasági környezet nem volt túl kedvező, így a közeljövőben esedékes fejlesztéseket és innovációkat ennek megfelelően kellett újraértékelni.

Innovatív vállalati biztosítási megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit a CIG EMABIT

Tavaly számoltunk be róla, hogy újraindította működését a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (CIG EMABIT), a társaság az induláskor az üzleti szektor szereplőinek kínált különféle nem-életbiztosítási termékeket.

Magyar siker: Rekord eredmény a CIG Pannónia Biztosítónál a második negyedévben

27 százalékos adózott eredmény növekedés, 37 százalékos díjbevétel emelkedés, kiegyensúlyozott termékcsoportonkénti fejlődés és jelentős bővülés az értékesítési csatornákban – ezek a CIG Pannónia Csoport 2022.

CIG Pannónia gyorsjelentés: Nőtt a biztosító nyeresége az első fél évben

A CIG Pannónia csoport 645 millió forint konszolidált adózott eredményt ért el az első fél évben, ami 27 százalékos növekedés a múlt év azonos...

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK