Fotó: Biztosító Magazin / Kocsis Ferenc Árpád
Kövesse Facebook oldalunkat!

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezérigazgatója hétfőtől Fedák Istán lett, elődje közös megegyezéssel távozott – tájékoztatta a részvényeseket a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Kiemelték: Polányi Zoltán vezérigazgató munkaviszonya a társaságnál és annak 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalatnál, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-nél egyaránt megszűnt.

A távozott vezető szintén hétfőtől lemondott mindkét társaságban betöltött igazgatósági tagságáról is

– olvasható a BÉT oldalán.

A CIG Pannóniát a BÉT prémium kategóriájában jegyzik, a cég papírjai pénteken 239 forinton zártak, az elmúlt egy évben 220 és 376,5 forint között változott az árfolyamuk.

A CIG Pannónia 2021-ben 1,68 milliárd forint adózott eredményt ért el, 155 százalékkal többet, mint 2020-ban. A biztosítási díjbevételek 2021-ben 18 százalékkal emelkedtek, összegük elérte a 22,7 milliárd forintot. Tavaly az első 9 hónapban 828 millió forint volt a biztosító adózott eredménye.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...