Barion Pixel
34.3 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék MFB

Címke: MFB

MFB: Megjelent a KKV Technológia Plusz Hitelprogram kiírása

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro- és kkv-k részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra

A Hiventures tavaly 24 milliárd forintot fektetett be

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures tavaly 24 milliárd forintot fektetett be hazai vállalkozásokba; hat év alatt 84 milliárd forintot tett ki ez az összeg - tájékoztatta a kockázati tőkealap-kezelő kedden az MTI-t.

420 milliárd forint értékben folyósítottak támogatásokat a Magyar Bankholding bankjai az MFB Pontokon

A Magyar Bankholdinghoz tartozó MFB Pontok az elmúlt hét év során közel 37.000 kérelmet dolgoztak fel, ebből csaknem 27.000 lakossági ügyfél és vállalkozás összesen 420 milliárd forintot meghaladó összegű támogatásban részesült, ezzel segítve azok helyzetét.

MFB: Már csak november végéig igényelhető a Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

A hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak november végéig van lehetőségük arra, hogy igényeljék a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét; a kamatmentes, 10 éves futamidőre szóló, maximum 10 millió forintos hitelt

Új vezetőt neveztek ki a Magyar Államkincstár élére

Bugár Csaba közgazdász került a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöki pozíciójába - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán kedden.

Az MFB meghirdette, mely vállalkozások igényelhetik a nulla százalékos hitelt

A Kormány döntésének értelmében – a Gazdaság Újraindítási Akcióterv részeként - a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) bonyolítja le a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramot, melynek első szakasza a COVID-19 járvány gazdasági hatásaival leginkább érintett vállalkozások számára nyújt segítséget.

Új hiteltermék az MFB-től a vállalkozások számára

Új hiteltermék-változatot indít az MFB Csoport vállalkozások számára, az MFB Krízis Hitel Plusz december 7-től igényelhető - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) az MTI-vel szerdán.

Kibővül az MFB agrárcélú hitelprogramja

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára.

Akár 100% előleggel is igényelhető eszközbeszerzésre forrás az MFB-től

Az egyszerűsített adózású vállalkozások is igényelhetnek kedvező hitelt a Magyar Fejlesztési Banktól. Az állami tulajdonú pénzintézet számos területen egyszerűsíti a forráshoz jutás feltételeit, ezzel is segítve a hazai vállalkozások fejlődését.

NHP Fix: Új lízing refinanszírozási program az MFB-től

A program célja, hogy támogassa azoknak a vállalkozásoknak a körét, melyek beruházásaik finanszírozására, illetve versenyképességük fenntartására, fokozására lízingfinanszírozást igényelnek. Az MFB NHP Fix Lízing Refinanszírozási Programot az MFB csatlakozási feltételeinek megfelelt lízingcégek közvetíthetik a KKV-k felé. A tervek szerint az NHP forrású program mellett piaci forrású programmal is piacra lép az MFB.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK