Barion Pixel
27.8 C
Budapest
- 2024. július 13.
/  Jenő
Kezdőlap Címkék Mentők

Címke: Mentők

Mintegy ezren vesznek részt az Atlétikai vb egészségügyi biztosításában

Mintegy ezren vesznek részt a szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokság egészségügyi biztosításában - közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Riasztás helyett: Mentőkocsiban drogozott, az ügyészség börtönt kér egy mentőtisztre

Vádat emelt a Kunszentmártoni Járási Ügyészség egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei mentőtiszttel szemben, aki szolgálat közben az esetkocsiban adott be magának kábítószernek minősülő anyagot

A vízimentők idén nyáron is többezer emberen segítettek

Az idei szezonban 3531 esetben láttak el embereket strandokon, 34 embert mentettek ki a vízből, 180-szor riasztották a mentőhajóikat, és 74 vízi vagy vízparti rendezvényt biztosítottak a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai.

Mentők: Biztonsági tanácsok karácsonyra – töltse le az ÉletMentő-t!

A balesetek megelőzését célzó jó tanácsokkal, továbbá a segélyhívásokat hatékonyabbá tevő életmentő applikációval segíti az embereket az ünnepek közeledtével az Országos Mentőszolgálat.

Győrfi Pál: Különleges esemény nélkül zajlott a rendezvények biztosítása

Különleges esemény nélkül zajlott le az augusztus 20-ai fővárosi rendezvények egészségügyi biztosítása - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel.

A K&H Bank közel 50 millió forintos adománnyal segíti a Mentőket

A digitális technológiák a betegségek megelőzését, a mentést és a gyógyítást is új szintre emelik. Különösen a gyermekeknél, akiknél az innovatív eszközök egyszerű, gyors és hatékony megoldást jelenthetnek a kritikus pillanatokban – véli a gyermekegészségügy digitális fejlődését támogató K&H.

Új mentőautók érkeztek az Országos Mentőszolgálathoz

Húsz új mentőautó érkezett kedden az Országos Mentőszolgálathoz (OMSZ), további 42 járművet a napokban kapnak meg, ezzel a mentőautók átlagéletkora 4,8 évre csökken.

Fiatal programozók sietnek a mentőszolgálat segítségére

A koronavírus elleni küzdelmet segítő, gyors informatikai fejlesztéseket létrehozó együttműködésbe kezdett az Országos Mentőszolgálat és a Codecool programozóiskola.

Győrfi Pál: Mi a teendő koronavírus-gyanú esetén?

"Mit tegyen, ha koronavírus-fertőzöttnek érzi magát?" címmel tettek fel videót a kormány Facebook-oldalára csütörtök este.

Tisztelet: A mentősök több mint 3000 esetet láttak el idén szilveszterkor

Idén is több baleset történt pirotechnikai eszközök miatt - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK