Barion Pixel
16.8 C
Budapest
- 2021. szeptember 27.
/  Adalbert
Kezdőlap Címkék Gál Kristóf

Címke: Gál Kristóf

Az utolsó út: Csepelre érkezett a Hableány, már folyik a hajó vizsgálata

Zárt helyiségben vizsgálják tovább a május 29-i balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót, amely kedd délután érkezett meg a csepeli szabadkikötőbe - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Úton a Hableány: Elindult Csepel felé a hajóroncsot szállító uszály

Elindult a csepeli szabadkikötő felé az az uszály, amely a május 29-i balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót szállítja - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában.

ORFK: Csepelen folytatják a Hableány bűnügyi szemléjét

A csepeli szabadkikötőbe viszik a május 29-i balesetben elsüllyedt, majd kedden kiemelt Hableány turistahajót, ahol hajózási, nautikai és műszaki szakértők, valamint az ügyészség munkatársainak bevonásával vizsgálják a roncsot.

Hét órás kemény munkával emelték ki a Hableány roncsát a Dunából

Hétórás mentés után a terveknek megfelelően sikeresen kiemelték a május 29-ei balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót kedden Budapesten, a Margit hídnál.

TEK: Csak a Clark Ádám tudja kiemelni a Hableányt

Már csak a 200 tonna emelésére képes Clark Ádám úszódarut várják a dunai hajóbaleset helyszínére a mentés vezetői - közölte a mentés koordinálásával megbízott Terrorelhárítási Központ főigazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Megtalálták a szerda este elsüllyedt Hableány roncsait a Dunában

Megtalálták a szerda esti dunai hajóbalesetben elsüllyedt hajó roncsát - értesült az M1 aktuális csatorna. A tudósító azt mondta: a roncs a Margit híd pillérétől három méterre van a Duna mélyén. Hogy mikor tudják kiemelni, azt még nem tudni. 

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK