Barion Pixel
15.9 C
Budapest
- 2024. április 13.
/  Ida
Kezdőlap Címkék CLB

Címke: CLB

CLB: A régszeg kerékpárosok által okozott károkat nem fizeti ki a biztosító!

A biztosítók az ittas vezetőket egyértelműen kizárják a kártérítésből, és ez nemcsak az autóvezetőket, de az ittasan kerékpározókat, elektromos rollerrel közlekedőket is érinti - figyelmeztet a CLB biztosítási alkuszcég.

Figyelem! A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondott utakat!

A koronavírus okozta aggodalmak miatt lemondott, de már befizetett utakra útlemondási biztosítás megléte esetén sem fizetnek kártérítést a biztosítók

CLB: A Koronavírus miatt egyelőre a biztosítók is keresik a megoldást

A hazai biztosítókat is felkészületlenül érte a koronavírus, legalábbis a kérdés: hogyan segítsenek a karanténban rekedt ügyfeleiken.

CLB: Emelkednek a KGFB-díjak, a munkaerőhiány is közrejátszhat benne

A munkaerőhiány és az alkatrészek drágulása is hozzájárul a jövő évi kötelező felelősségbiztosítási díjak (kgfb) emelkedéséhez, amelynek mértéke a CLB biztosítási alkusz cég szerint is átlagosan 10-15 százalék lehet.

CLB: A szélvihar károsultjainak két munkanapon belül be kell jelenteniük a kárigényüket

Mindössze két munkanapjuk van az országon hétfőn végigsöprő szélvihar károsultjainak arra, hogy bejelentsék biztosítójuknál a kárigényüket - figyelmeztetett a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
video

CLB: Utasbiztosítás nélkül kockázatos külföldre utazni

Az ATV Start című műsorának vendége Németh Péter, a CLB kommunikációs és értékesítési igazgatója volt. A magyarok szeretnek spórolni, sokszor sajnos épp a biztosításon.

Milliárdos károkat okoztak a viharok Magyarországon a biztosítók szerint

A nyár általában az év leginkább kárveszélyes periódusa: az elmúlt öt évben, éves átlagban csaknem 7,5 milliárd forintot fizettek ki a biztosító társaságok
video

CLB általános utasbiztosítás

Tetszett a video? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK