Barion Pixel
26.3 C
Budapest
- 2024. július 15.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Bankkártya

Címke: Bankkártya

Mutatjuk mire költik a gyerekek a szüleik pénzét amikor bankkártyával vásárolnak

Az Erste Bank legfiatalabb ügyfelei közül minden második aktívan használja a bankszámláját, a 6-14 évesek számára elérhető Cseperedő számlák 40 százalékához pedig bankkártyát is...

OTP: Az év végi hajrá nyertese az elektronikus fizetés

Az elektronikus fizetési infrastruktúra évközben tapasztalható, dinamikus fejlődése 2021. negyedik negyedévében megtorpant, azonban a kártyahasználat népszerűsége ugrásszerűn bővült a vásárlók körében.

Légy résen! 5 biztos jel, hogy átvernek az interneten

Bár Magyarország a bankkártyás csalások tekintetében az unió egyik legbiztonságosabb országa, nem árt résen lenni az idei karácsonyi szezonban sem, hiszen egyre kifinomultabb netes csalásokkal akarják ellopni a pénzünket. Szakértők gyűjtötték össze, hogy mire érdemes figyelni, ha kártyával vásárolunk a neten.

Varga Mihály: A vírus elleni küzdelem része lehet a készpénzmentes fizetés +VIDEO

A koronavírus elleni küzdelem egyik fontos lépése lehet, ha készpénz helyett bankkártyával, mobiltelefonnal, vagy éppen okosórával fizetünk - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

Bővülésben a kártyás fizetések száma az MNB statisztikái szerint

Az idei második negyedévben is bővült a kártyás fizetések infrastruktúrája, valamint a kártyás fizetések mértéke - közölte a honlapján hétfőn a Magyar Nemzeti Bank.

MNB: jóval kedvezőtlenebb a külföldi bankkártyahasználat helyszíni átváltással

Átláthatóságot és biztonságot ad a vásárlásnál, ha az ember a saját pénznemét látja külföldön bankkártyás fizetéskor, ugyanakkor szinte minden esetben bebizonyosodik

Nőnap: A K&H női ügyfelei körében kapósak lettek a bankkártyák

A nők havonta átlagosan 10 alkalommal, összesen közel 67 ezer forintért vásároltak bankkártyával tavaly, ami több mint 23 százalékos emelkedést jelent éves szinten - derült ki a K&H nemzetközi nőnapra készített összeállításából.

Bankkártyát használsz? Akkor rád is vonatkoznak az új pénzforgalmi szabályok!

Szombattól új pénzforgalmi szabályok lépnek életbe Magyarországon is, amelyek a PSD2, azaz a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló módosított uniós irányelv alapján számos kedvező változást hoznak a pénzügyi szolgáltatások terén.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK