Kövesse Facebook oldalunkat!

A középső országrész felett húzódó konvergencia felhőzete kelet felé helyeződik és reggelig fokozatosan feloszlik, emellett átmenetileg megnövekszik, északkeleten meg is vastagszik a fátyolfelhőzet.

Csütörtökön napközben az északkeleti tájak kivételével a magasszintű felhőzet levonul, mögötte kiderül az ég, északkeleten maradhatnak felhősebb körzetek. Csapadék nem lesz.
A késő esti órákig az északias szelet a Dunántúl nyugati felén és a keleti országrészben még élénk, erős, a Bodrogközben eleinte viharos lökések is kísérhetik, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Csütörtökön az ország északkeleti felén fordulhatnak elő élénk, erős lökések nyugati, délnyugati irányból.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és -2 fok között alakul, de az északkeleti fagyzugos tájakon ettől több fokkal alacsonyabbat is mérhetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 5 és 9 fok között alakul, de északkeleten több fokkal hidegebb maradhat az idő.

Nyitókép: MTI/Varga György

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...