Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy hónapra elrendelte a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte bátyját – közölte a Tolna Vármegyei Főügyészség az MTI-vel hétfőn.

A vádhatóság közleményében azt írta: a közös háztartásban élő testvérpár fiatalabbik tagja a múlt héten fejbe ütötte bátyját egy nyolcvan centiméteres farúddal, aki ennek következtében meghalt.

A gyanú szerint az elkövető a holttestet zsákba tette, majd a ház udvarán egy gödörbe helyezte, azután ruhákkal, ágyneműkkel és földdel fedte be.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A járásbíróság egy hónapra rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A rendőrség múlt szombati közlése szerint egy nappal korábban érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy 43 éves helyi lakost már több mint egy hónapja nem láttak. Az eltűnt férfi udvarán a nyomozók egy férfi holttestét találták meg. A helyszínre igazságügyi orvosszakértő érkezett, aki nem zárta ki az idegenkezűséget. A rendőrök ezután keresték meg az elhunyt testvérét.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...