Kövesse Facebook oldalunkat!

Mint írták, pénteken az ország felett elvonuló hidegfront útját zivatarok, nagy területen viharossá fokozódó szél kísérte.


Balatonőszödön óránként 109,8 kilométer sebességű széllökést regisztráltak, ami megegyezik az Orosházán 2017-ben ezen a napon mért rekorddal.

A fővárosban az esti órákban a János-hegyen óránként 94 kilométeres széllökést mértek, ami új napi budapesti rekord, a korábbi ugyanitt 2017-ben óránként 92,5 kilométer volt.

Nyitókép: MTI/Sóki Tamás /Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...