Kövesse Facebook oldalunkat!

Délutánra a legtöbb helyen feloszlik a réteges felhőzet, ugyanakkor újabb gomolyfelhők is képződnek, amelyből néhány zápor, esetleg zivatar előfordulhat. A jobbára derült éjszakát követően hétfőn már sok napsütés és csak kevés gomolyfelhő ígérkezik csapadék nélkül.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12 és 16 fok között várható, ennél alacsonyabb értékek a hidegre hajlamos helyeken, míg magasabbak a városokban, vízpartokon lehetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26 és 31 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását hétfő estig köztes magasnyomás és száraz légtömeg határozza meg.

Időjárási helyzet Európában

  • Európa középső tájain átmenetileg megszűnt a kánikula az átvonult hidegfront nyomán. Ez a front már a Fekete-tengernél tart, arrafelé okoz záporokat, zivatarokat.
  • Egy másik ciklon frontrendszere ugyanakkor elérte a Brit-szigeteket, Írországban már többfelé esik az eső.
  • Ezzel szemben a Földközi-tenger térségének időjárása lényegében változatlan, arrafelé folytatódik a kánikula. Az Ibériai-félszigeten a hőmérséklet újból 33, 40 fok között változik.

Nyitókép: Usplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...