Kövesse Facebook oldalunkat!

Colorado állam hatóságai szerdán letartóztattak három tizenévest, akik a gyanú szerint köveket dobáltak közlekedő autókra, és ezzel egy 20 éves nő halálát okozták.

A hatóságok szerint a három 18 éves Colorado állambeli fiatal áll egy április 19-i haláleset mögött. Az áldozatot, a 20 éves Alexa Bartell-t betört szélvédőjű autójában holtan találták hozzátartozói, miután lehajtott az autóútról. Halálát egy kő okozta, amelyet az autó szélvédőjére hajítottak – közölte a helyi rendőrhatóság szóvivője. Hozzátette, hogy a fiatalokat szándékos emberöléssel vádolják, de ezek valószínűleg újabb vádakkal egészülnek ki.

A nyomozás alapján a 3 fiatal további, legkevesebb hét esettel hozható összefüggésbe azon az éjszakán, amikor a fiatal nő meghalt, két autó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

A hatóságok közlése szerint a tettesek április 19-én a késő esti órákban Denvertől északnyugatra 10-15 centiméter átmérőjű, mintegy 1,5-2,5 kilogramm súlyú köveket kezdtek dobálni közlekedő autókra.

A nyomozók mobiltelefon-cellainformációk, valamint lakossági bejelentések alapján jutottak a gyanúsított fiatalok nyomára, akiket otthonukban vettek őrizetbe szerdára virradóra – közölte a hatóság.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...