Kövesse Facebook oldalunkat!

Gyengült a forint hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben: 0,1 százalékkal az euró és 0,5 százalékkal a dollár és a svájci frank ellenében.

Az eurót hétfőn reggel negyed nyolckor 388,30 forinton jegyezték a péntek esti 387,74 forint után. A dollár jegyzése 359,82 forintra ment fel 358,12 forintról, a svájci franké 388,87 forintra 387,03 forintról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint vegyesen állt az egy héttel korábbi kezdéshez képest: 0,5 százalékkal erősebben az euróval, 0,3 százalékkal erősebben a dollárral és 0,2 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleji kezdésnél a forint 2,8 százalékkal áll erősebben hétfő reggeli jegyzésén az euró, 3,6 százalékkal a dollár és 3,7 százalékkal a svájci frank ellenében.

Nyitóklép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...