Kövesse Facebook oldalunkat!

A fűtési szezonra szóló, maximum havi bruttó 65 ezer forintos rezsitámogatást nyújt munkatársainak az NN Biztosító. A társaság ezzel mintegy 350 kollégáját segíti az infláció és a megnövekedett energiaárak közepette, méghozzá méltányossági alapon. Az intézkedés keretében ugyanis a magasabb keresetű munkatársak kisebb, a relatíve alacsonyabb jövedelműek pedig nagyobb havi támogatásban részesülnek. Az NN emellett sokoldalú, a pénzügyi, pszichológiai tanácsadásra, illetve az energiahatékonysággal kapcsolatos edukációra is kiterjedő jóléti programmal segíti az alkalmazottakat.

A kihívásokkal teli piaci és gazdasági helyzettől függetlenül is komplex támogatási csomagot indított el az NN Biztosító, amelynek célja a munkatársak átsegítése az erősödő infláció és a megnövekedett rezsidíjak adta nehéz időszakon. A támogatási csomag legújabb eleme az a progresszív rezsitámogatás, amelynek keretében az alacsonyabb jövedelmű munkatársak nagyobb, a magasabb jövedelműek pedig kisebb pénzbeli támogatásban részesülnek.

Az NN Biztosító bruttó 600 ezer forint alatti jövedelem esetén bruttó 65 ezer, efölött bruttó 45 ezer forintot utal munkatársainak a teljes fűtési szezonban október közepétől március közepéig.

  • Az így kialakított progresszív támogatás azokra a munkatársakra fókuszál, akik nem részesülnek olyan juttatásokban, mint például a céges autó lehetősége.
  • Az összességében százmilliós ráfordítást jelentő rezsitámogatás célja, hogy a munkatársak segítséget kapjanak az energiaszámlák kifizetéséhez.

Mindez azért is fontos, mert az NN Biztosító változatlanul lehetővé teszi és ösztönzi a már pandémia idején népszerűvé vált home office munkavégzést. 

Az otthoni munkavégzés a kollégák visszajelzései alapján is nagy segítség a kreatív, elmélyülést igénylő munkafeladatok esetében, ahol egyedi időbeosztásra lehet szükség. Ahol pedig közösségi gondolkodáson, együttműködésen van a nagyobb hangsúly, a társaság továbbra is biztosítja új irodájában a megfelelő munkakörülményeket. 

Az NN Biztosító versenyképességének kulcsát azok a tehetséges szakemberek adják, akik napi szinten mindent megtesznek, hogy tökéletes minőségben segíthessünk ügyfeleinknek gondoskodni pénzügyi jövőjükről. A maihoz hasonló nehéz időszakokban nem csak ügyfeleinknek, hanem a munkatársainknak is tudniuk kell, hogy számíthatnak az NN-re. Ezért indítottuk el a rezsitámogatási programunkat, valamint számos más kezdeményezéssel is igyekszünk őket a mindennapokban támogatni.

– nyilatkozta Martin Eszter, az NN Biztosító HR igazgatója.

Szintén a koronavírus-járvány tapasztalatai alapján alakította ki a cég munkavállalói asszisztenciaprogramját, amely pénzügyi, pszichológiai tanácsadással segít a különféle kihívásokkal küzdő munkatársaknak. A komlpex csomagot egy edukatív elemeket is tartalmazó wellbeing program egészíti ki, amelynek keretében a közeljövőben „Energiatakarékosan otthon” címmel adnak kézzelfogható, gyakorlati tanácsokat a rezsiköltségek alacsonyan tartásához és a fenntartható háztartásvezetéshez.

A vállalat emellett az apáknak a gyermek születése kapcsán a járó, a törvényben előírt 5 munkanapot további 15 munkanappal bővítette annak érdekében, hogy a gyermek születése után minél több időt tudjanak együtt tölteni a családdal az apukák. Azok számára pedig, akiknek a gyermeke most kezdte az iskolát, a tanév első napjára szintén pluszszabadságot biztosítottak a gördülékeny évkezdés elősegítése végett.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...