Kövesse Facebook oldalunkat!

Életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emeltek egy 32 éves salgótarjáni férfi ellen, aki másfél éven át rendszeresen bántalmazta élettársát – tájékoztatta a Nógrád Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A pár 2019 februárjától élt élettársi kapcsolatban a nő salgótarjáni otthonában, ahol a férfi ittas állapotban rendszeresen bántalmazta – írták.

Először 2019 novemberében egy vita után úgy megverte a sértettet, hogy el kellett távolítani a lépét. Ezután egyre gyakoribbak lettek a bántalmazások: a férfi 2020 januárja és 2021 áprilisa között többször seprűnyéllel és bottal ütötte, ököllel verte, sőt meg is rugdosta a nőt. 2020 júniusában a sértett az édesanyjánál keresett menedéket. A vádlott oda is követte és kérte, hogy beszéljenek és menjenek el vásárolni. A nő beült a férfi autójába, aki egy földútra vitte őt, ahol hajánál fogva kirángatta a kocsiból és egy léccel ütötte. Közben számon kérte, hogy miért zavarta el korábban, és azt akarta, hogy újra együtt éljenek. Amikor hazaindultak, a nő kikéredzkedett az autóból és megpróbált elfutni, de a férfi utolérte, ököllel megütötte, megrúgta, majd elhajtott – ismertették.

A főügyészség közölte: a léprepedés tényére tekintettel életveszélyt okozó testi sértés, kapcsolati erőszak és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat a férfi ellen.

Arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a főügyészség 7 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a Balassagyarmati Törvényszéknek.

Nyitókép: Pexels.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...