Kövesse Facebook oldalunkat!

Magyarországon a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente 40 ezer vadgázolás történhet, a balesetekkel járó személyi sérülések és gazdasági károk jelentősek. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó, ami a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. A pénzvisszafizetési garanciával kínált termék hosszas előkészítés után 2022 szeptemberétől Magyarországon is elérhető.

A vadgázolás valós veszélyt jelent az utakon nemcsak tavasszal és nyáron, amikor rengeteg állat hagyja el a megszokott környezetét párzási ösztöne miatt, hanem ősszel és télen is. Az Országos Vadgazdálkodási Adattár statisztikái szerint leggyakrabban őzeket gázolnak el az autósok, de sok mezei nyúl és fácán is áldozatául eshet ilyen baleseteknek. Mivel az emberek nem minden vadgázolást jelentenek a hatóságoknál, az incidensek valós száma akár a 40 ezret is elérheti évente itthon.

Az úttestre kiugró állatok ellen sokáig nem volt valós megoldás, egy digitális vadriasztó viszont speciális technológiának köszönhetően helyezi minden eddiginél nagyobb biztonságba az autózókat.

A VIONN GO az első okos vadriasztó, amit a gépjármű alvázára szükséges rögzíteni. A termékben a beépített mozgásérzékelő figyeli az autó mozgását és az eszköz induláskor automatikusan bekapcsolódik. A VIONN GO menet közben a szintén beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. Az innováció lényege, hogy a szélenergiával működő termékekkel ellentétben alacsonyabb sebességen is bekapcsol.

A készülék a gyártó által kifejlesztett hangfrekvenciát bocsát ki, ami már az autó érkezése előtt zavaróan hat a vadakra, ezért távol maradnak a hang forrásától. A VIONN GO minden körülmény között állja a sarat: mivel évszakálló, az eszköz használatával biztonságban utazhatunk az év 365 napján.

A termék belső energiaforrással működik, amire a gyártó két év garanciát vállal. Minden eszköz egyedi hologramos azonosítóval van ellátva, ezt kell vásárlás után regisztrálni a honlapon, ami után a cég két éven keresztül pénzvisszafizetési garanciát vállal egymillió forintig vadgázolás esetén. Az összeghatárt vadkárral kapcsolatos tanulmányok figyelembe vételével állapították meg.

Egy mégis bekövetkezett vad által okozott baleset esetén a keletkezett kárt öt munkanapon belül megtérítik ügyfeleiknek. Ez is jól mutatja, hogy az eszköz hatékonyságában a cég maximálisan megbízik.

A cég hazánkban 24 órás ügyfélszolgálatot működtet, a felszerelés során pedig technikai tanácsadással állnak a vásárlóik rendelkezésére.

VIONN GO-val mostantól mindenki úgy utazhat, hogy nem bízza a véletlenre saját és családja testi épségét. A termék már Magyarországon is megvásárolható elérhető áron, kizárólag a cég hivatalos honlapján.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...