Kövesse Facebook oldalunkat!

A nyaralók piacán továbbra is a balatoni és a velencei-tavi nyaralók a legkeresettebbek az ingatlan.com vasárnap közzétett elemzése szerint.

A nyaralók iránti összkeresletet figyelembe véve a Balaton-parti Siófok és Balatonalmádi, valamint a Velencei-tó partján található Gárdony a legkeresettebb nyaralótelepülés Magyarországon.

Ugyanakkor az ezer felkínált ingatlanra jutó megkeresések alapján Balatonszabadi, Balatonederics és Dörgicse a sorrend.

Az ingatlanforgalmazó cég saját adatai alapján készült összesítés szerint a keresettség és az árak között jelentős eltérés mutatkozik, a második listát vezető Balatonszabadiban például idén augusztusban 607 ezer forintos négyzetméterár volt a jellemző.

A két 10-es keresleti listára felkerült települések közül a legdrágább 1,354 millió forintos négyzetméterárral Alsóörs, amely csak az ötödik az ezer ingatlanra jutó megkeresések száma alapján, az ugyanezen a listán negyedik Paloznak a második legdrágább 1,3 millió forinttal.

Ugyanakkor az összkereslet alapján éllovas Siófokon 1,277 millió forintos négyzetméterárat számolt az ingatlanforgalmazó. Balatonalmádiban 829 ezer,
Gárdonyban 779 ezer forint volt a jellemző négyzetméterár idén augusztusban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...