Kövesse Facebook oldalunkat!

Többnyire derült, napos, csapadékmentes időre számíthatunk. Elsősorban északkeleten zavarhatják gomoly- és fátyolfelhők a napsütést, de hétfőn is lehetnek fátyolfelhők az égen. 

Az északnyugati, északi szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik, majd estétől mérséklődik a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 14 fok között alakul, ugyanakkor a városokban, vízpartokon ennél enyhébb, a hidegre érzékeny helyeken hűvösebb is lehet a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 27 és 32 fok között várható.

A Kárpát-medence időjárását hétfő estig az egyre inkább fölénk helyeződő anticiklon, illetve a vele érkező egyre melegebb levegő alakítja.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk időjárását alapvetően magasnyomás határozza meg, amelynek középpontja a Brit-szigetek fölött található. Emiatt sokfelé napos, csapadékmentes az idő.
  • Csupán a Kelet-európai-síkságon, illetve az északi országokban teszik változatossá az időjárást frontok, illetve egyéb légörvények. Arrafelé helyenként záporok, zivatarok alakultak ki. Változatlanul forróság uralkodik az Ibériai-félszigeten, ahol 40 fok körüli értékek is előfordulnak. 

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...