Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtökön a sok napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lesznek az égen, melyek néhol szűrhetik a napsütést. Csapadék nem valószínű. A nyugati szél nagy területen lesz élénk, napközben néhol erős lökések is előfordulhatnak.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 19 fok között valószínű, de a hidegre hajlamos helyeken alacsonyabb értékeket is mérhetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 31 és 37 fok között várható.

A Kárpát-medence időjárását egy magasnyomású képződmény határozza meg az elkövetkező 36 órában, ennek hatására tovább melegszik az idő.

Időjárási helyzet Európában

  • Középpontjával a Kelet-Európai-síkság felett egy markáns ciklon helyezkedik el. Elöregedő, okklúziós frontja mentén Lengyelország keleti határainál több helyen 40 mm-t meghaladó csapadékot regisztráltak. Kiterjedt környezetében 18 és 24 fok között alakulnak a maximumértékek.
  • Nyugat felé haladva már anticiklon határozza meg az időjárást, mely forró, száraz levegőt juttat a kontinens középső és nyugati területeinek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...