Kövesse Facebook oldalunkat!

Napos, gomolyfelhős idő várható, éjszakára pedig az ország nagyobb részén átmenetileg csökken a gomolyfelhőzet, kiderül az ég. Zápor, zivatar vasárnap elszórtan, nagyobb eséllyel az ország északkeleti, keleti megyéiben fordulhat elő, de másutt is kialakulhatnak kisebb számban.

Hétfőn napközben már kevesebb helyen lehet lokális csapadék, az északkeleti megyékben van rá esély. Az északnyugati, északi szél többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon vasárnap viharos lökések is lehetnek, emellett zivatar környezetében is előfordulhat viharos széllökés. Éjszakára valamelyest veszít erejéből a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 26 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...