Kövesse Facebook oldalunkat!

Dühös orosz influencerk ollóval vágják szét a CHANEL kézitáskáikat tiltakozásul, miután a divatóriás megtiltotta nekik kedvenc kiegészítőik vásárlását – írta a Daily Mail.

Moszkvai modellek és influencerek „russzofóbiával” vádolták a céget, miután Chanel kivonult az országból.

A CHANEL arra is meglkérte a külföldi bevásárló utakon részt vevő oroszokat, hogy ne viseljék és ne promótálják a márkát Oroszországban. A 28 éves Marina Ermoshkina TV-műsorvezető, PR-ügynök és színésznő felháborodását fejezte ki 299 999 követőjének amiatt, hogy az orosz nőket ilyen dolgokra kéri a CHANEL.

Egyetlen árucikk vagy márka sem éri meg a szülőföldem iránti szeretetemet és az önbecsülésemet.

– mondta, majd egy ipari ollóval szétvágta a táskát.

Én a russzofóbia ellen vagyok, és a russzofóbiát támogató márkák ellen vagyok. Ha a Chanel birtoklása azt jelenti, hogy eladom a szülőföldemet, akkor nincs szükségem Chanelre – tette hozzá.

A 42 éves Victoria Bonya is szétvágta a CHANEL táskáját

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...