Kövesse Facebook oldalunkat!

Dmitrij Peszkov, az Orosz Föderáció elnökének sajtótitkára kommentálta Joe Biden amerikai elnök szavait, aki egy varsói nyilvános beszédében kijelentette, hogy az orosz vezető „nem maradhat hatalmon”, megjegyezve, hogy nem Biden dönti el, ki van hatalmon az Orosz Föderációban; az ország elnökét Oroszország népe választja meg – írta a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

Európai körútját zárva Biden szombaton a lengyel fővárosban tartott hosszú beszédet, amely az ukrajnai helyzetről szólt. Az amerikai elnök beszéde számos vádat tartalmazott az Orosz Föderáció és annak vezetése ellen Moszkva különleges katonai műveletével kapcsolatban.

A beszéd végén Biden kijelentette, hogy Ukrajna „soha nem lesz Oroszország győzelme”, ​​és az orosz vezető „nem maradhat hatalmon”.

Ezt nem Biden dönti el. Az oroszok választják meg Oroszország elnökét.

– mondta Peszkov a Reutersnek.

Korábban a Fehér Ház kifejtette, hogy Biden nem gondolt hatalomváltásra az Orosz Föderációban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...