Kövesse Facebook oldalunkat!

Kihirdették a megújult Mastercard – Év Bankja verseny nyerteseit, a fődíjat az OTP Bank nyerte – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kategóriadíjakért versengő 13 pénzintézetet nemzetközileg is elismert szakemberek értékelték. A 16. alkalommal meghirdetett verseny bővült a korábbiakhoz képest az év UX (user experience, felhasználói élmény) megoldása, az év kártyadesignja, az év marketingkommunikációs kampánya, valamint az év vállalati termék- és szolgáltatás innovációja kategóriával – tájékoztattak.

A közlemény szerint az OTP 4 kategóriagyőzelemmel lett fődíjas. Élen végzett az év mobilbanki megoldása, az év fenntartható bankja és az év marketingkommunikációs kampánya kategóriában, míg az év UX megoldása kategóriában a Gránit Bankkal holtversenyben lett az első. Az év bankja 2. helyezettje az Erste Bank, 3. helyezettje a Gránit Bank lett.

Az év vállalati termék- és szolgáltatás innovációja kategória első díját a Budapest Bank kapta, az év kártyadesignja kategória élén a Takarékbank végzett. Az év lakossági ajánlata kategória nyertese a CIB Bank lett, míg az év társadalmi kezdeményezéséért az Erste Banknak ítélték oda a legmagasabb elismerést.

Az év bankára díjat a belföldi pénzintézetek vezetőinek döntése alapján Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia vezérigazgatója nyerte

– olvasható a közleményben.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...